24 Mayıs 2008 Cumartesi

Jüri Tanıtımı

9:43: Deli'nin klibinin üzerine Türk Bayrağı ve Türkiye Başarılar Türkiye yazısı var, Allah'tan yanıp sönmüyor.. Başarılar Mor ve Ötesi ile Kalbimiz Seninle gibi klasik sözler enteresan efektlerle, son teknoloji kullanılarak yansıtılıyor.. Harun umarım görmüyordur, kalbine iner, kalbine iner....

Son kez, gurbetçiler....... 

9:42: Mor ve Ötesi'ne deli diyoruz, HEP BERABER! Lamba çevirir gibi!!!!!

9:40: Jüri başkanına göre günün anlam ve önemi Meltem'in güzel özetlemesi.. Kadın kendini evinde hissediyor, aynı özeti on senedir yapıyor aşağı yukarı... Ayrıca  bulunduğunuz ülkenin televizyonunu açıp, ordaki kodlarla yollayacaksınız Mor ve Ötesi'ne oy! Ayrıca Türkiye'deki Türkler, kendinize oy veremezsiniiiiiizzz!!!!!

9:38: Sizi gidi moronlar, hala anlamadınız mı bulunduğunuz ülkenin televizyonunu açıp, ordaki kodlarla yollayacaksınız Mor ve Ötesi'ne oy! Ayrıca Türkiye'deki Türkler, kendinize oy veremezsiniiiiiizzz!!!!!

9:36: Yoldan jüri toplamışlar! Çok umrumdaydı ya gerçi jürinin kim olduğu...

9:34:  Yine mi bu adam! Saygı gösteriyoruz, buna, gerçi... Bülent Özveren bildiğiniz gibi , dediğine göre şimdiye kadar katıldığı en kalabalık Türk kafilesiyle berabermiş...

9:32: Gurbetçiler unutmayın, bulunduğunuz ülkenin televizyonunu açıp, ordaki kodlarla yollayacaksınız Mor ve Ötesi'ne oy! Ayrıca Türkiye'deki Türkler, kendinize oy veremezsiniiiiiizzz!!!!!

9:30 Yine mi bu kadın! Değiştirseydik şunu, bizim puanları sunan Berna Laçin olacak diye heyecanlanmıştım.

Hiç yorum yok: